Nejnovější recenze ze sekce Vypadávání vlasů
- velmi dobrá krycí schopnost
- vzhled špinavých vlasů bez lesku
- nepříjemný fixatér-čichově i hmatově
mnohem lepší než pleš
- ověřila jsem si zmírnění vypadávání vlasů
- jednoduché použití
používám kosmetiku této značky, proto jsem i tento prostředek zvolila od stejné značky
použití je velmi snadné
vlasy jsou po umytí pružné, nemastí se
mám vyzkoušeno a velmi pomáhá
- Dlouho vydrží.
- Snadno se aplikuje.
- Příjemný pocit po aplikaci.
- Těsně po aplikaci pach alkoholu.
- Částečně tuží vlasy, i když to není nikde uvedeno.
Těžko posoudit, do jaké míry funguje proti vypadávání vlasů, ale je to zajímavý a praktický nápad.
- splňuje to, co slibuje
- vyšší cena
jsem spokojena, doporučuji
- velmi rychle mi přestaly padat vlasy
- má příjemnou vůni
Po tom,co jsem vyzkoušela tobolky Dermax a Revalid tonikum z lékárny a s prakticky žádným efektem, byl tento šampon příjemným překvapením. Vlasy mi přestaly padat, navíc pěkně voní, šampon určitě doporučuju.
- nejlepsi sampon vsech dob fakt,proste spokojenost po vsech strankach
jen doporucim
bez efektu
- opravdu vlasy zahustí
- po nanesení se vlasy špatně rozčesávají a mají matnou barvu
uvítala bych spray s leskem
- opravdu účinný prostředek na padání vlasů, hezky voní, nezatěžuje
doporučuji
- skvělý na růst vlasů,všem doporučuji
tento produkt používám pravidelně a skvěle se mi osvědčil
- ucinek, cena
sampon je dobry.
- nemusím si barvit vlasy,mohu vyjít mezi lidi,aniž bych trpěla komplexem,že se na mne všichni dívají
- cena je hodně vysoká
použití není složité při dodržení návodu,mohu doporučit ostatním
nepřeji si zveřejňovat jméno ani e-mail
- rychlé použití
- snadná aplikace
- srozumitelný návod
- výsledek úžasný
- vydrží na vlasech dlouho
- nemám výhrady
vše potřebné a důležité jsem napsala do kolonky "pro"
- stačí použít menší množství
- je levný
- vysušuje vlasy
- špatné rozčesávání po použití
- nefunguje mi pumpička
Produkt nedoporučuji, nesedl mi, ale to také může být typem mých vlasů a pro někoho jiného může být v pohodě..
- Okamžitá změna kvality
Produkt byl vybrán z důvodu zakrytí postiženého místa na hlavě po vážném úrazu,což se částečně zdařilo,..Udělě jsem chybu,že jsemsi neobědnal druhý fixační sprej,který je součástí (á 138,-Kč).Pod ruhé si dám pozor.Dnes již neobjednávám z důvodů dalších nákladů na dopravné.
- snižují vypadávání vlasů a zlepšují strukturu vlasu
za celkem dostupnou cenu opravdu pomáhá, ale je potřeba dlouhodobě užívat
- Vlasy jsou po umytí čisté a lehké, ale šampon se docela obtížně vymývá.
- Vyšší ceny a více "těžší" konzistence
Určitě zmírnil vypadávání.
- klinické testy, odborné publikace, vcelku rychlá změna, vyšší kvalita vlasů, zastavení padání po měsící a půl
- vyšší cena, chybí mi šampon
používám asatex 4 měsíce. první měsíc se toho moc neudálo, vlasy se mi ale více leskly a staly se tužší. druhý měsíc výrazně přestaly padat a celkově byly objemnější. třetí měsíc se zastavilo padání jak slibovali. používám dál i když vím, že si mám dát měsíc nebo dva pauzu, tak to stejně dávám jednou denně na hlavu. myslím ale že ten efekt to přineslo. našel jsem teď akci za téměř půlku původní ceny a koupím si do zásoby než to zase zdražej. za mě to funguje a byl jsem celkem spokojený. jako doplněk jsem měl normální šampon z dm drogerie, nic extra. ten asatex jehodně příjemný výrobek, vichy jsem zavrhl...mnoho to stojí a nic to nepředvedlo. za sebe bych asatex doporučil, ale je potřeba to používat fakt aspoň ty tři měsíce jak říkají na webu, pak je ten výsledek hodně nad očekávání. není potřeba utráce peníze za drahé šampony, ten aktivátor mi stačil, šampon jsem měl asi za 60korun. víc není třeba.