Evolution Placentové ampule proti vypadávání 12 x 10 ml
Popis produktu
Parametry produktu
Parametry produktu
Popis produktu
Placentové ampule bez oplachování.
Regulují růst vlasů a vyživují vlasovou cibulku. Jsou ideální pro namáhané, narušené vlasy a pokožku.
Pomáhají proti vypadávání vlasů. Obsahují vysoké množství placenty.
Zlepšují krevní mikrocirkulaci a regulují tukový sekret.
Účinnější při pravidelném používání.
Vhodné i pro těhotné a kojící ženy.
Použití:
Aplikujte na čistou vlhkou pokožku vmasírováním. Nevyplachujte.
Léčení:
Aplikujte 3-4x týdně.
Udržování:
Aplikujte 2-3x týdně.
Obsah: 12x10ml
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
- Snižuje vypadávání vlasů
- Podporuje růst nových
- Snadná aplikace
- +znatelný účinek již po 3-4 plikaci, padání vlasů se značně omezilo
- + pomalu se začínají tvořit podrosty
- +příjemná vůně
- - skleněné ampule
- Po tydnu (3 ampulich) prestavaji tolik padat vlasy
- Jednoducha aplikace
- Otvirani ampuli
- zabraňuje vypadávání vlasů
- produkt používám již dlouho
- Zatím používám zhruba 2 týdny.
- Jelikož současně s aplikací na vlasovou pokožku užívám ještě doplňky stravy, nejsem momentálně schopna objektivně posoudit účinek preparátu.
- není
- Jednoduchá aplikace, není cítit ani neslepuje vlasy.
- Pro produkt jsem se rozhodla, protože mi padají vlasy.
- Ampule se špatně otvírají, měl by k nim být přibalen pilníček.
- Báječný výrobek .
- Neznám lepší .
- Nevím o ničem .
- vlasy jsou lesklejší
- rychleji rostou
- výrazně se mi snížilo vypadavání vlasů
- skleněné ampule
- bez silikonů a parabenů
- hezké dárkové balení
- krásné lesklé vlasy po použití
Doporučuje produkt
Poprvé použito po porodu, kdy začaly vlasy padat v pramenech. Asi po měsíci používání se začaly objevovat vlasy nové. Díky ampulkám došlo k rychlé obnově. Od té doby používám cca 2x do roka při zvýšeném padání (jaro, podzim) a vlasy jsou krásné a kvalitní.
Doporučuje produkt
Objednávám pravidelně již několik let. Po séru vypadané vlasy dorůstají rychleji a kvalitnější. Další vypadávají méně. Kúru opakuji cca 1 - 2 x do roka dle potřeby. Žádné lepší sérum jsem ještě nenašla. Cenově je velmi výhodné a opravdu funguje a to nejen na mě, ale i na všech ostatních kterým jsem doporučila. Asi nebude samospásné, ale třeba pro maminky po porodu, kterým se spustil vlasopád jistě pomůže k rychlejšímu návratu do normálu.
Doporučuje produkt
Ampule jsem si koupila na doporučení mé kadeřnice. Vlasy mi začaly padat opravdu extrémně, v návaznosti na vysazení hormonální antikoncepce.
Používám je zatím teprve 2 týden, ale musím s radostí konstatovat, že padání vlasů se po tom, co jsem je začala aplikovat opravdu znatelně omezilo.
Cena výrobku je dle mého názoru adekvátní, výrobek mi opravdu nepřijde drahý, vzhledem k jeho účinnosti.
Jediné, co bych produktu vytkla, je balení. Manipulace se skleněnými ampulemi musí být opravdu velmi opatrná. I když jsem se snažila aplikovat vlasovou vodu co nejopatrněji, pořezala jsem si ruku o ostrý okraj, jež zůstal po odlomení. Nemluvě o tom, že při "vytřepávání" séra z ampule, mi ampule vyklouzla z ruky, spadla do umyvadla a roztříštila se. To se mi stalo hned dvakrát. Možná je to i mou nešikovností. :-)
Každopádně i přes pro mě nepříjemné zkušenosti se skleněnou ampulí výrobek rozhodně doporučuji.
Doporučuje produkt
po aplikování ampulky jsou vlasy lesklé, bezvadné
Doporučuje produkt
Produkt jsem si vybrala na základě kladných recenzích na odborných webech.
Jelikož zatím požívám relativně krátkou dobu, nejsem schopna objektivně hodnotit.
Doporučuje produkt
Zatím se účinky neprojevují, vyzkoušela jsem teprve dvě ampule. Jinak žádný problém po použití nemám.
Doporučuje produkt
Tento výrobek jsem již doporučila několika mým známým lidem , kteří měli problémy s vlasy .
Hlavně ženám po porodu .
Je opravdu skvělý .