Nejnovější recenze ze sekce Přípravky proti vypadávání vlasů
Ještě nevím, jestli působí, zkouším.
Ale je příjemný, tak uvidím po doporučených třech měsících.
- Vlasy padají méně
skvělé
- Nemám slušnost.
dobrý produkt, doporučuji, vlasy se nelámou a pomalu houstnou
- Mentolové aroma
- Hezké balení
- Sprejový aplikátor
- Produkt funguje
Dlouho jsem se trápil s vypadáváním vlasů ale toto mi fakt pomohlo. Zkoušel jsem Alpeciny, sérum do vlasů ale toto je skvělé a funguje. Je to hrozně jednoduché na aplikaci a rychlé. Mohu doporučit naprosto každému. Sice vyšší cena ale kvalita je na místě.
Subrína Recept Lotion proti vypadávání vlasů Strong Hair 200 ml
Přidáno: 3. července 2023
(naposledy upraveno 3. července 2023)
Zakoupeno v Svět kadeřnictví.cz
Má pozitivní účinek proti vypadávání vlasů.
- žádná
- nechutný zápach oleje
- nechává vlasy šíleně mastné se zápachem oleje, který jsem cítila celý den
- i po vnesení jen trošky oleje do umytych vlasu a vyfoukani vypadaly mastně jak kdyby se tyden nemyly
rozhodně nejhorší olej na vlasy, jaký jsem kdy měla... šel hned po prvním použití do koše, škoda peněz
- Doporučení lékaře ok
Kupuji jej pravidelně - spokojenost
Za mě velká spokojenost, používám už spousta let.
Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 cílená péče proti vypadávání vlasů pro ženy Mult-Targed Anti-Hair Loss Treating Care 21 x 6 ml
Nemohu nic hodnotit, protože váš dotazník přišel dříve než zásilka. Trvá to neskutečně dlouho a nejsem spokojená. Téměř žádná komunikace, pokud něco přijde, tak je to natolik obecné, že se z mailu stejně nic o zásilce a dodání nedozvíte. Příště určitě koupím jinde.
Již jsem jednou koupila manželovi na vánoce. Používá a normálně to funguje. Není to pouze reklamní trik. Kolečko na temeni zarůstá. Jupí. Používám i já. Pouze šampon. Bez tonikum. Jsem spokojená i tak. Ale já jsem žena a myslím, že pleš mě nehrozí. Je sice dražší, ale strašně dlouho vydrží. Takže za mě top přípravek. Cena odpovídá kvalitě.
používám asi 4dny a začínám pocitovat že vlasy dostaly lesk a mín mi svědí hlava.Pokud pomůže k obnově vlasů,zůstanu u ní,zatím OK.
Zlepšuje kvalitu vlasů, pokožka méně svědí.
- vyhovuje
- vyšší cena
kvalitní
Brazil Keratin sérum ve spreji s keratinem proti vypadávání vlasů Regulate Anti Hair Loss Lotion 100 ml
- Zatím nevyzkouseno,je to dárek
- .