Nejnovější recenze ze sekce Přípravky proti vypadávání vlasů
Produkt si kupuji opakovaně, nejdříve však přes kamarádku, na její doporučení.
- do měsíce vidím při česání spoustu nově podrůstajících vlásků
- vlasy vypadají hustší a pevnější, zatím spokojenost
- zatím nemám s tímto produktem zkušenosti
SUPER SUPER SUPER DOPORUCUJI
Krátce ho používám tak zatím nebudu hodnotit.
Při používání vlasy jsou pevnější a drží tvar, nepadají , super
Přípravek Arvit mi vždy pomůže od padání vlasů,ale velmi špatně se sháněl.
- jsem spokojená funguje
jsem spokojená funguje
výrobky co slibuji je ok
Spokojen spolu se šamponem
Parfemace je silná, lepší by byla slabší vůně
Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 cílená péče proti vypadávání vlasů pro ženy Mult-Targed Anti-Hair Loss Treating Care 21 x 6 ml
- funguje
po používání lepší růst vlasů, méně padají
- Příjemné, jemná bylinná vůně,neštípe,proti vypadávání vlasů pomohlo.
Super produkt. Kvůli lékům jsem musela jít do hola a díky tomuto přípravku mi velmi rychle vlasy opět narostly. Již narostlé vlasy ani nepadaly, ale jedno je opravdu na základě vlastní zkušenosti jisté a to, že při používání tohoto a přípravku se nesmí pít alkohol. Jinak přestane mít účinek a vlasy začnou padat
Nejlepší přípravek, který jsem měla. Pomáhá a nemastí.
Brazil Keratin sérum ve spreji s keratinem proti vypadávání vlasů Regulate Anti Hair Loss Lotion 100 ml
maximální spokojenost,objednávám opakovaně
Produkt používám už třičtvrtě roku, vlasy padat přestaly, při mytí jich nyní vypadne tak 20, dokonce narostly i nějaké nové, ale úplně zázraky to nedokáže. Vypadá to, ze mi narostlo to, co mi ze stresu vypadalo před rokem. Ale vlasy jsou pořád jemné a tenké. Akorát lahvička vydrzi při aplikaci ob den na 3/4 měsíce a to s tím docela šetřím. Bojim se přestat používat, aby nevypadalo to, co narostlo. Tato verze pro ženy je určitě příjemná proti DNC kdy jsem měla úplně lepkavé vlasy a musela jsem je propudrovat, aby se daly učesat. Beru k tomu saw palmeto, Donna Hair a sampon a kondicioner revita
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »